Foto's, verslagen en uitslagen 2018


Recente foto's en verslagen vind je terug op onze facebook pagina.


Ben je zelf ergens gaan lopen, en heb je mooie foto's, dan kan je die achterlaten op onze facebook-groep JC Veltem.

Nog een tip als je op zoek bent naar een uitslag (en de link bij het verslagje zou uitzonderlijk ontbreken), dan kan je altijd een kijkje nemen op www.assaronse.be . Deze mensen doen een superwerk door alle mogelijke uitslagen van joggings te verzamelen op hun site.
Ook op www.sportsites.be/uitslagenlopen/ worden veel uitslagen verzameld.

Het foto-archief vind je terug in de oranje balk hierboven. Klik op het jaartal dat je wil bekijken.


Zondag 30 september: Dwars door Mechelen


JC Veltem was gisteren in Mechelen op de "Dwars door" met Eric, Koen en ik aanwezig. Koens echtgenote Veerle liep de 5 en wij samen met onze loopmaat Bruno de 10.
Voor het eerst waren er in Mechelen Pacers aanwezig waar we ook dankbaar gebruik van gemaakt hebben.
Dank aan onze vele supporters Karine, Inge, Marie Jeanne, Oma en Selah en vele anderen!

Jo

Zondag 23 september: Leuven Nature Trail


JC veltem was vandaag in Leuven voor de Lampiris Nature Trail. Met de trein van 7u57 richting start, samen met Hans Van Avondt en Lieve Verreth (11km) terwijl ikzelf de 25km liep.

KoenZondag 16 september: Herfstjogging Boortmeerbeek


Opnieuw een mooie delegatie op de loop in Boortmeerbeek!
Maria liep de 6,6, Neal, Eric, Hedwig en Rob de 9,9km. Ook Bart en Katrien waren van de partij.

Rob
Zondag 9 september: Bollekesloop


Zondag was het in Antwerpen tijd voor de traditionele Bollekesloop. In prima loopomstandigheden waren Bruno en ik met 400 lopers op de 10km. Tijdens de afterparty zijn we op Veerle De Jaegere gebotst die samen met ons van het gratis Bolleke aan het genieten was!

Jo

Zaterdag 8 september: Geknipte Loop


Zaterdag 8 september was het de eerste Geknipte Loop in Holsbeek. JC Veltem was daar vertegenwoordigd door Maria en Sandra die de 5km liepen en ikzelf op de 10km. Bij de inschrijving hadden ze nog gezegd: de 5 is plat en voor de 10 moet ge den berg op! Het was dus zeer pittig, hoewel we niet met veel deelnemers waren.
Dank aan onze niet-aflatende supporters Inge en André.

JoZondag 2 september: Memorial Rik Clerckx

Vandaag was JC Veltem met Jo Ruelens, Helga Ceunen, Rob Van Acker en Rik De Winne present op de 30ste Memorial Rik Clerckx. Net zoals verleden jaar won een van de clubleden de hoofdprijs (Jo) en ook Helga en Rob wonnen een goed gevulde prijzenzak. Helga liep de 9,5km rond het Schulens meer en de mannen namen de 10 mijl (twee rondjes) voor hun rekening.
Na afloop nog een goed glas cava, een frisse douche en goed gezind terug naar Herent. Ondertussen werd ook verbroederd met de Limburgse club Lust For Life!

Rob

Zondag 26 augustus: Klein Willebroek Loopt

Stevige delegatie op de jogging van Hazewinkel. Lieve Verreth, Helga Ceunen, Hans Van Avondt, en Rob Van Acker liepen de 8,4 km, Jo Ruelens en Neal de 16km. JC Veltem stond dank zij Lieve op het podium, ze werd tweede vrouw op de 8 km! Met dank aan Inge Verbiest voor de foto’s.

RobZondag 22 april: Antwerp 10 Miles
Zondagmorgen was het weer zover: de Antwerp 10 Miles & Marathon, ditmaal onder een loodzware zon. Els, Elke, Michèle Eric, Hedwig, Geert en ikzelf liepen mee. 300 lopers zijn onderweg en aan de finish verzorgd geweest en 40 moesten er zelfs naar het ziekenhuis. Gelukkig is ieder van ons gezond en wel aangekomen.Een welverdiende pint achteraf kon er wel af. Met dank aan onze supporters/ foto-grafen Carine en Inge

Jo

Zaterdag 21 april: Hyacintenjogging
JC Veltem met Helga, Rob en Rik present op de Hyacintenjogging in Halle! Het bos kleurde blauw.

Rob

Vrijdag 20 april: Run with Wolves
5,6 km door de bossen van Wolfsdonk gelopen door Sandra en Maria. En 13 km door Wim, met nog een stevige kuitenbijter als surplus. Met dank aan de fotografen/supporters.

Maria

Vrijdag 13 april: Gijmeljogging
De Gijmeljogging in Langdorp samen met Wim 10 km, Arlette en Maria 5 km en supporters Marc en Andre. De afwezigen hadden, zoals gewoonlijk, ongelijk.

Maria

Zondag 8 april: Marathon van Rotterdam
Er stonden maar liefst 4 leden van onze club aan de start van de marathon van Rotterdam! Na weken van intensieve trainingen gingen Eric Thielens, Jo Ruelens, Koen Stassart en Chris Pittevils van start. Aangemoedigd door andere leden van onze club hebben we er allemaal van genoten in deze wondermooie ambiance. Het mooie weer en de aanmoedigingen hebben ons zeer zeker geholpen. Op naar de volgende!

Eric

Zaterdag 7 april: Appelbloesemjogging Gelrode
4 lopers van onze club en 1 wandelaar aanwezig. Neil voor 13 km, Sandra 4 km en Wim en Maria 7 km, en Andre voor de 7km wandeling. Authentieke jogging (zonder uitslag) in een glooiende omgeving tussen de appelboomgaarden en een zalig weertje. Nadien gebakken pensen, vegetarische pasta en een goeie pint! Meer moet dat niet zijn.

Maria

Zondag 18 maart: Natuurloop Lier

Zondagmiddag was het om 1u30 de laatste Natuurloop in Lier. Ideaal loopweer en windstil bij de start, waren er meer dan 300 loper aanwezig voor de halve marathon. Niemand bekend gezien maar na een paar km liepen plots Katrien en Bart naast mij. De seingever die na 12km de weg moest aangeven stond te bellen en daardoor met minstens 5 lopers 2 km verkeerd gelopen!!. Aan de aankomst stonden onze vrienden mooi op mij te wachten.

Jo

Zondag 18 maart: Trainingsloop Breda

Zondagmorgen om 9u30 was het de vierde trainingsloop bij SPRINT in Breda, ditmaal bij vriestemperatuur. Het origineel voorziene circuit van 35km kon niet gebruikt worden wegens de ijzel en daarom had het bestuur, rond het bos waar de club gevestigd is, 3 rondes van 12km voorzien. We waren spijtig genoeg nog met ons twee, Eric en ik maar tot ons plezier is Koen Stassart, die binnenkort ook lid van JC Veltem wordt, voor de tweede keer met ons meegelopen. Nog 3 weken en dan lopen we Rotterdam plat met ons vier want Chris is ook ingeschreven!

Jo

Supergezellig ledenfeest


Naar jaarlijkse traditie nodigde de club alle leden en hun partner uit op het ledenfeest op 9 maart. 't Was weer supergezellig! Klik op de foto links om alle foto's te bekijken..

Valérie