Leren lopen


Leren Lopen vanaf 1 september 2020

We gaan ervan uit dat we op 1 september met een nieuwe reeks "Leren Lopen" kunnen starten.

We hopen dat jullie dan massaal "uit jullie kot" komen om de loopschoenen aan te trekken en de quarantaine-kilo's te bestrijden.
Gedurende 8 weken bouwen we op van 0 naar 5 km door 3x per week te trainen. Eind oktober is er een afsluitende test waarbij je 5 km loopt.

We trainen elke dinsdag en donderdag samen. Afspraak om 20u. aan de Sporthal Ivo Van Damme, Overstraat 21, Veltem-Beisem.

Zaterdag of zondag train je alleen of spreek je af met andere start-to-runners.
Bekijk alvast het trainingsschema van vorig jaar.

Overtuigd? Schrijf dan hier in.


Onze Start to Run in de krant

Dit artikel verscheen op 4 februari in Het Laatste Nieuws.

"Joggingclub JC Veltem heeft een nieuwe lessenreeks 'Start to Run' op poten gezet. Bedoeling is dat de 24 deelnemers in tien weken tijd leren hoe ze vlot vijf kilometer kunnen lopen. "Onze lentejogging op 3 april, in de omgeving van de Warotzaal, wordt hun ultieme test", zegt voorzitter Luc Havet. "Al is de bedoeling natuurlijk eerst en vooral om de mensen aan het lopen te krijgen en er een gezondere levensstijl op na te houden. Onze deelnemers trainen twee keer per week vanuit sporthal Ivo Van Damme. Natuurlijk proberen we op deze manier ook wat meer leden in de club zelf te krijgen. Momenteel zijn we daar al met 94 lopers."(KHK)


Dinsdag 3 maart 2015: start "Leren Lopen"!

Ruim 30 lopers zijn gestart met bijzondere goeie voornemens.
van 0 naar 5 km in 10 weken!
Succes aan alle start-to-runners.