Foto's, verslagen en uitslagen 2017


Zondag 12 november: Poppiesrun Passendale

Zondag 12/11 was JC Veltem aanwezig op de Poppiesrun in Passendale. Die stond dit jaar in het teken van de Memorial Alex Decoteau, een atleet die voor Canada deelnam aan de Olympische Spelen in 1912 en in 1917 omkwam tijdens de slag om Passendale. In een ideaal loopweer hebben we de 10 miles gelopen. Dit was de officiële Memorial Run langs verschillende musea en begraafplaatsen in die buurt. Veiligheid werd verzekerd door echte Canadian Mounties. Dit was meteen mijn laatste run voor de Marathon van Valencia.

Jo

Zaterdag 11 november: 11.11.11 jogging Vossem

Zaterdag 11 november. Inderdaad begin "dikke kleren tijd" en dit zeker wanneer je dienst doet als supporter voor onze clubleden die in Vossem aan de slag waren. Uiteraard veel volk aan de start. Nog vlug links en rechts een babbel en dan maar een paar honderd meter verderop of je herkent niemand in die "mierenhoop". Knal, gelukkig het startschot en niks anders, en weg was de meute. Toch wat gezichten herkend en een paar foto'kes genomen. Altijd leuk om later wat herinneringen naar boven te halen. Na een klein half uurke druppelden de eerste lopers binnen en van dan af was het voortdurend uitkijken naar onze leden die hun calvarietocht doorheen het Tervuurse landschap tot een goed einde brachten. Proficiat! Nu maar vlug iets warmer opzoeken om daar in tof gezelschap de nababbel niet te missen.
Tot een volgende!

Luc

Zondag 22 oktober: Borreltjesloop Kuringen

Vandaag afgezakt naar de borreltjesloop in Kuringen City.
Stijn heeft een mooie 2de plaats in de wacht gesleept, een 'sleper' heeft hem de overwinning gekost ;-)...ik zat iets verder in het pak :-)
We liepen beide de 5km: 2 plaatselijke rondjes, afwisselend straatparcours en door het bos.
Uitslagen op www.borreltjesloopkuringen.be.

Lieven

Zaterdag 21 oktober: Heimolenjogging Keerbergen

Verschillende clubleden zakten af naar Keerbergen om daar deel te nemen aan de Heimolenjogging

Luc


Zondag 15 oktober: Trage Wegen Jogging

Een kleine maar dappere delegatie van JC Veltem was paraat op deze zonnige zondagochtend. Helga ging van start op de 10km en werd 28ste in 1u05. Neil en Rob liepen de halve Marathon over een prachtig landelijk parcours met zo maar even 258 hoogtemeters. Hier en daar leek het zelfs wat op een trail. Neil finishte als 22ste in een mooie 1u44, Rob eindigde als 40ste in 2u12.

Rob


Zondag 15 oktober: Trage Wegen Jogging

Een kleine maar dappere delegatie van JC Veltem was paraat op deze zonnige zondagochtend. Helga ging van start op de 10km en werd 28ste in 1u05. Neil en Rob liepen de halve Marathon over een prachtig landelijk parcours met zo maar even 258 hoogtemeters. Hier en daar leek het zelfs wat op een trail. Neil finishte als 22ste in een mooie 1u44, Rob eindigde als 40ste in 2u12.

Rob


Zondag 8 oktober: Loop zonder Dope

Weer een goede wedstrijd gedaan in Korbeek-lo loop zonder doop. 3de geworden van de vrouwen op de 5,4km, Marleen heeft ook de afstand van 5,4km gedaan. Lieven heeft deelgenomen aan de 10,4 km.

Lieve


Zondag 8 oktober: Dwars door Hasselt

Druilerig herfstweer met plensbuien zegt het Belang V.L. en dus wij met drie JCV sportievelingen naar de 35e editie van Dwars door Hasselt samen met 12.000 andere loper(tjes).. Kristien liep samen met Jan de beenhouwer de 10km en Eric en ik samen met onze loopmaat Bruno de 15km. Al bij al een ideaal loopweertje met heel veel enthousiaste toeschouwers en live muziek.

Jo


Zondag 1 oktober: Brussels (Half) Marathon

Zondagmorgen was het weer zover, den Halve van Brussel onder een ideaal loopzonnetje. Samen met Jan den Beenhouwer en onze Koen waren we met 5 marathonlopers Rob, Hedwig, Eric, Chris en ik in volle voorbereiding voor onze grote test over enkele weken. Prachtige loop met een stevige helling tijdens de laatste kilometers. Achteraf afgesloten met een gezellig etentje en o.a. daarvoor onze speciale dank aan Hedwig voor de volledige organisatie en Inge voor de begeleiding, het supporteren en de foto's.

Jo


Zondag 17 september: Herfstjogging Boortmeerbeek

Fotografen Rob Van Acker en Patrick Vansteenkiste waren op post om te supporteren op de herfstjogging in Boortmeerbeek.

Rob


Zondag 10 september: In Flanders Fields marathon

Vandaag Halve Marathon Nieuwpoort, het was een topdag en het weer zat mee. Chris Pittevils, Katrien Kinnaert en Stijn Van Buggenhout liepen de halve Marathon.

Karen


Zondag 10 september: Bollekesloop

Gisteren ideaal loopweer voor de 10de editie van de Bolleksloop in Berchem. 310 deelnemers aan de 5km en 714 voor de 10km. In volle vrijheid door 2 tunnels naar de Stad en terug kunnen lopen en voor elk nog een Bolleke achteraf. Omdat ik al een hele tijd meeloop hebben ze zelfs een bier naar... genoemd!!!

Jo


Zaterdag 9 september: Hanewijkjogging

De laatste der Mohicanen heeft de 5 km gelopen in Werchter, Hanewijkjogging. Het regenachtige weer was niet uitnodigend maar tijdens de 5 km bleef het droog. Een mooi looproute op zachte ondergrond, veldwegen, stukje bospaden, grasvelden en langs het water hadden we asfalt. Ideaal dus en veel zuurstof in de lucht. Ben tevreden over mijn deelname hieraan.

Marleen


Zondag 3 september: Memorial Rik Clerckx

Het ledenfeest had enkele lopers van onze club er niet van weerhouden om weer vroeg uit de veren te zijn voor een loopwedstrijd: Memorial Rik Clerckx in Linkhout.
Jo en Rob (10 mijl), Marleen (4.5 km), Eric, Emiel en Helga (9.5km) stonden aan de start van deze prachtige omloop rond het Schulens Meer. En ook Luc en Lucienne daagden op als trouwe supporters.
Het was genieten van het begin tot het einde, de surfers op het meer, de wandelaars en prachtige natuur...
Nadien nog meer genieten: cava, Leffe, broodjes..onder een heerlijke septemberzon.
Voor elke deelnemer was er een zakje appels en Eric ging zowaar met een van de hoofprijzen van de aanwezigheidstombola aan de haal: een Senseo toestel.

Helga


Zondag 27 augustus: Klein Willebroek loopt

Vandaag weer een leuke wedstrijd gelopen in Willebroek, samen met JC Veltem. Wim liep de 3,5 km en eindigde op de 4de plaats. Hans, Lieven, Hilda en ik startten op de 8 km; ik behaalde de 3de plaats bij de vrouwen. Jo, Hedwig, Niel liepen 16 km. Onze trouwe supporters Luc en Lucienne waren weer op post.

Karen


Vrijdag 25 augustus: Voerhoekjogging Vossem

Met Miel Puttemans op de Voerhoekjogging. Samen met Gaston Roelants waren zij de wereldtoppers in de jaren '60 en '70. Het was gisteren geen loopje rond de vijvers maar voortdurend in en rond de bosrijke omgeving. Bijzonder tof was dat ik mijn loopmakker Wim Hendrickx voor was. Hij had wel een excuus >>>>teveel Duvel in de namiddag. Hij wenste me toch proficiat.

Emiel


Vrijdag 18 augustus: Corrida Merchtem

Op de Corrida in Merchtem waren we vrijdagavond met 6 J.C. Veltem leden aanwezig. Het is gelukkig droog gebleven tijdens onze loop en zo heeft Hilda in 2 rondes de 6 km gelopen en Katrien, Eric, Wim Emiel en ik in vier rondes de 12 km. Nadien nog een Après-run gedaan om te horen dat heel de organisatie in de soep gedraaid was en ze niet wisten hoe het klassement was. Een chaos tot en met maar met tot slot voor iedereen een kado!

Jo

Tof gezellig team gisteren op de Corrida van Merchtem. Hendrickx heeft alles uit de kast moeten halen; Bompa kwam 30 seconden tekort.

Emiel


Dinsdag 15 augustus: Dwars door Zaventem

Gisteren een leuke loopwedstrijd gedaan: Dwars door Zaventem. Wim, Eric en Bart liepen de 10km; Stijn, Katrien, en Emiel de halve marathon en Marleen en ik de 5km. Met supporters Karen, Luc en Lucienne
Voor herhaling vatbaar.

Lieve


Maandag 7 augustus: Stratenloop Booischot Statie

Toffe kermisloop met veel sfeer zoals in Gelrode.
De omloop was wel aangepast naar rondjes van 2 km met telkens een passage over een hobbelige veldweg van 50 meter heen en 50 meter terug. De 10 km zat er op na 45 min.
De volledige uitslag vind je hier.

Emiel


Zaterdag 5 augustus: Stratenloop Gelrode

Een klassieker onder de joggings en eentje met veel sfeer. Aan het einde van het parcours stonden de beste supporters: bedankt Lucienne, Luc en André.
Het waren rondes van 2 km met telkens een passage langs de kermis. Het was niet de warmte van andere jaren maar niettemin kreeg je veel sponzen aangereikt. Zelfs een verfrissende douche stond opgesteld in het midden van de straat.
Maria liep de 2 km; Marleen, Laura, Davy en Sandra de 6 km; Emiel en Stijn de 12 km. Uitslag op www.gelrode.be/stratenloop.

Emiel


Vrijdag 4 augustus: Mutotoloop

We waren met enkelen in Duisburg gisteren: Luc en Inge supporter, Sandra, Bart voor de 5km, en Jo, Hedwig en ik voor de 10km.
“Naar de Congo en terug” zo wordt deze jogging ook wel omschreven. En wie de streek een beetje kent, weet dat de Congo hét café is van Vossem.
Lees het verslag verder op Katriens blog.

Katrien


Zondag 30 juli: Bosloop Tessenderlo

De JCV leden vonden elkaar aan de toren van Gerhagen voor een mooie bosloop.
Voor de 4,1 km liepen Marleen, Sandra, Hilda, Arlette en Lieve mee;
Lieven, Helga gingen voor de 8,3 km en Stijn, Katrien, Emiel, Jo, Erik, Hedwig en Rob kozen voor de langste afstand (13,7 km).
Dankjewel aan onze supporters Luc, Lucienne en Marc.
Uitslag kan je terug vinden op www.sqmtime.be

Emiel


Vrijdag 28 juli: Solidariteitsloop Kortenberg

Op een nieuwe locatie ging deze avondloop door nl. de oude abdij van Kortenberg. Afstand over 6 km Marleen, Dieter, Lieve, Rob en Maria. De 12 km Wim, Emiel en Jo. Luc en Lucienne als onze supporters THX! Achteraf gezellig terras met de leden in een bijzonder mooie omgeving.

Emiel


Zondag 23 juli: Kobbegem

Vandaag loop op Kobbegem kermis met Emiel, Marleen en Stijn. Emiel ging voor de 10 km, Marleen en Stijn voor de 5 km.
Met een 1ste plaats op de 5 km door Stijn! Uitslagen vind je op http://www.kobbegemkermis.be.

Karen


Vrijdag 21 juli: Tremeloop

Lang geleden dat we met zoveel lopers waren op een jogging. Stijn, Lieve, Nancy, Lieven, Marleen, Emiel, Katrien, Bart, Andy, Erik, Hilda, Arlette, Hedwig, Niet, Geert, Maria, Hans en de supporters Luc en André. Uitslag op www.tremeloop.be.

Emiel


Zondag 16 juli: KWB Loop Weerde

Vlakke omloop rond de Weerdse visvijver en kermistent waar de supporters ons sterk aanmoedigden. Katrien was in superform zij liep de beide afstanden. Uitslag op: http://www.sparta-vilvoorde.be/index.php/uitslagen-mainmenu-31/uitslagen...

Emiel


Vrijdag 14 juli: Kiezegemse Stratenloop

Vandaag hebben ze zeker onze clubnaam gezien. Elk in sporttenue van JCV. Uitslag op http://www.dclahalen.be

Emiel


Maandag 10 juli: The Classic Tessenderlo

Chris Pittevils ging op de foto met Tia Hellebaut en Kris Meersman op The Classic in Tessenderlo

Chris


Zondag 2 juli: Groentejogging (Schriek)

De organisatie wilde voor de dertigste editie uitpakken met een nieuwe omloop. Bos-akkerloop stukje asfalt, wat putten onderweg voor ieder wat wils.
Uitslag op www.rondomnetedal.be

Emiel


Zondag 18 juni 2017: Great Breweries Run (Breendonk)

Omdat we Machelen vorige week overleefd hadden, liepen Neil, Eric, Chris en ik zondag om 11,15h de Great Breweries Run 25km in Breendonk bij een wolkenloze hemel en bij 30°. Veel zandwegen en de doorloop van 2 Brouwerijen, voor ons, stonden op het programma van een heel goed georganiseerde loop. De verloren liters zweet werden aan de aankomst vervangen door het beste bier van de tap van alle brouwerijen die deelnamen, inbegrepen in de prijs en ieder kreeg nog een doos bier mee naar huis!

Jo


Dinsdag 13 juni 2017: onze Leren Lopers getest en goedgekeurd!

Met ondersteuning van de hele groep hebben de ‘leren lopers’ hun test van 5km afgelegd op een parcours van 2 lussen door ons dorp. Achteraf de oorkonde met een glaasje cava. Fotograaf Emiel schoot weer mooie plaatjes - klik op de foto links om ze te bekijken.

Valérie


Zondag 11 juni 2017: Eifel (halve) marathon!

Op zaterdag 11 juni had de Jubileumeditie (20) plaats van de Eifelmarathon.
Als voorbereiding op de bergachtige marathon van Athene in het najaar besloten Rik, Hedwig (1/2 marathon) en Helga en Rob (10km) alvast wat hoogtemeters te gaan trainen in het schilderachtige Waxweiller. Hilde ging mee als supporter maar verbaasde iedereen met haar fotografisch talent.
Op zaterdag deden we een fikse bergwandeling in en rondom Gerolsteiner, zo waren we opgewarmd voor het loopwerk op zondag. Helga en Rob begonnen om 9u aan de 10km, zwaar parcours over geasfalteerde weggetjes en over bospaden. Rik en Hedwig begonnen een uurtje later op een heuveltop in een kasteel (Hamm) aan de 21km. Zeker voor Rik en Hedwig was het de zwaarste loop die ze ooit al voor de voeten kregen. En ook de 10km was best pittig met onmiddellijk na de start een bijna 3km lange klim. Iedereen kwam behouden en wel aan.
Als kers op de taart mochten Rik en Rob nog op het podium, ze kwamen beiden als derde aan in hun categorie!
De organiserende club uit Waxweiller zorgde voor een uitstekende organisatie met meer dan voldoende drankbevoorrading met sprankelende Gerolsteiner onderweg en aan de aankomst met een frisse Bitburger Pils.
Deze ervaring was zo uniek dat we alvast geboekt hebben voor de volgende editie op 10 juni 2018!

Helga & Rob


Zondag 11 juni 2017: Jeezekesloop (Wezemaal)

Toch 2 lopers van JCVeltem aan de start van deze loodzware jogging. Marleen liep de korte afstand en staat helemaal klaar om dinsdag haar oorkonde te behalen voor de 5 km. Emiel liep de 10 km en wist dat het niet gemakkelijk was en liep binnen in 47:42 min.

Emiel


Zondag 28 mei 2017: 20km door Brussel

Emiel liep de 20km door Brussel en nam al lopend foto's (klik op de afbeelding hiernaast). Na afloop werd hij geïnterviewd door TV Bruzz.

Valérie


Zaterdag 27 mei 2017: Karamellenloop, duoloop en individuele loop op Veltem Feest

Veltem Feest is het dorpsfeest in Veltem, sinds 2014 georganiseerd door de vzw 3008, vanaf 14u. in en rond de sporthal. JC Veltem werkte voor de eerste keer actief mee met de organisatie van een karamellenloop voor de kleuters, een duoloop voor de 7-9 jarigen en een individuele loop voor de 10-12 jarigen.
Het was bloedheet, met temperaturen boven de 30 graden, geen ideaal loopweer dus. Toch waren er moedige kinderen die de hitte trotseerden. Klik op de affiche op alle foto's te bekijken.

Valérie


Zaterdag 20 mei 2017: Rivierenloop

Zaterdag in een ideaal loopweer voor de 6de keer de Rivierenhofloop in Antwerpen gelopen met mijn loopmaat Bruno. Een aanrader voor alle groene vogels.

Jo


Zondag 14 mei 2017: 15km van Woluwe

Vanmorgen in een stralend zonneke de 15km van Woluwe gelopen samen met Eric en 2100 andere deelnemers aan deze inmiddels klassieke maar erg zware run met veel hellingen en afdalingen. Met dank aan onze supporters Mariejeanne, Inge en Dylan.

JoZondag 7 mei 2017: Furaloop

Prachtige nieuwe omloop door het Zoniënwoud, wel met opnieuw veel hoogtemeters. Vooral de Kamelenberg en de muur van Fura waren geweldig. Onderweg kregen we een aangename stevige regenbui. Katrien en Emiel liepen de 10 miles. Katrien nog altijd in topform zat mij op de hielen met een verschil van maar op 1 minuutje.
Bart en Sandra liepen de Fura Shortcut, de nieuwe benaming voor de korte omloop van 8 km. Bedankt aan Luc en Marc voor hun aanmoedigingen. Er zijn mooie foto’s op de Facebookpagina van de Furalopers.

Emiel


Zaterdag 6 mei 2017: Brasserrun Schepdaal

Het loopcriterium van de club bracht ons vandaag naar het landelijke Schepdaal. De start en aankomst waren opgesteld op het marktplein waar een toffe ambiance heerste, mede door de kermisattracties, de eet- en drankstands en natuurlijk de zon.
Het was wel een stevige omloop met flinke kuitenbijters.
Hilda, Lieve, Hans en Rudi liepen de 5 km, Eric de 10 km en Emiel, Hedwig en Neil de 16 km. Voor Neil kwam ik 20 sec. tekort aan de aankomst. Normaal had Rik ook meegelopen maar door een lichte blessure heeft hij forfait gegeven. Hij wist ook dat het hier voor geen meter vlak is. Voor Hilda was het de zwaarste omloop die ze al gelopen heeft.
Rik, Luc en Marleen hebben ons sterk aangemoedigd en dat konden we goed gebruiken.
Met dank aan Marleen voor de foto’s.
De uitslag kan je terugvinden op http://sqmtime.be/uitslagen.

Emiel


Maandag 1 mei 2017: Bosloop Oud-Heverlee

Vaste afspraak voor vele lopers op 1 mei aan de oefenterreinen van OHL.
Ondanks het sombere weer waren er 648 deelnemers over de verschillende afstanden.
Lieven net terug uit blessure liep de 5 km, onvermoeibare guitige Lieve de 8 km. Emiel, Neil en Jo de 16 km.
Voor iedereen een bloemetje en drankje bij aankomst.
O ja, bedankt Marleen voor de mooie foto’s.
De uitslag kan je hier terugvinden.

Emiel


Zondag 30 april 2017: Stratenloop Tildonk

Zonnig weer maar bijzonder veel wind op deze nieuwe vlakke omloop langs de vaart.
Voor de 5 km liepen Lieve 25:25 en 2 starters van JCVeltem mee nl. Marleen 36:20 en Chris in 35:46. Het was meteen een goeie test voor de conditie.
Aan de start van de 10 km hadden we snelle Wim 44:45 en opa Emiel 45:54 in die volgorde aangekomen natuurlijk.
Na het lopen was er een gesmaakt optreden van ‘Screamin’ Tuesday.
Een collega van Marleen speelde mee in de band en hierdoor hebben we de tombola niet gemist.
We hadden al direct prijs : 6 ‘lipton’ ice thee glazen. Inruilen voor een primus was niet mogelijk.
Wie wel de hoofdprijs naar huis mocht nemen was Ludo en Karin.
Twee goeie vrienden die we elk weekend weer tegenkomen.
Bedankt aan de supporters Luc, Marc en Lieven.

Emiel


Vrijdag 28 april 2017: Meetshovenloop Betekom

Voor de eerste maal deelgenomen aan de Meetshovenloop in Betekom. Voor Maria 1 rondje van 5 km in 28:01 min op de 187ste plaats van 269 deelnemers. Ikzelf liep 2 rondes of 10 km in 44:58 min en eindigde op de 86ste plaats van 200 deelnemers. Het weekend was weer goed ingezet.

Emiel


Zondag 23 april 2017: Antwerp 10 Miles

Samen met Jo, Inge en Paula de tram naar Linkeroever. Ik heb nog nooit z’on overvolle trams gezien. Iedereen wilt lopen blijkbaar ! Dat deden vele leden samen met 40.000 andere en jawel met een zeer sportief brandweerkorps van Antwerpen.
Dave De Rouck liep zelfs de marathon in een toptijd van 3:20 uur. Super Dave!!!
Stijn liep de 10 miles net binnen het uur, Rik volgde10 minuten later en verder Emiel, Eric, Hedwig, Jo, Lieve, Lieven en Paula. Waarschijnlijk zijn er nog leden laat maar weten. Het was een prachtig loopfeest veel plezier met luide opzwepende muziek onderweg. Het bijzonderste is dat alles veilig is verlopen. Bedankt en tot volgend jaar!
Alle uitslagen vind je hier.

Emiel


Zaterdag-zondag 22-23 april 2017: Levensloop Leuven

Levensloop Leuven wordt georganiseerd door de Stichting tegen Kanker om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, om de patiënten en hun familie te steunen en om mensen te herdenken die aan kanker overleden zijn. Om de vele vechters een hart onder de riem te steken was er een kleine delegatie van JC Veltem aanwezig bij de start. 24 uur non-stop wordt er gelopen of gewandeld langs het militair domein in Heverlee. Valérie De Schryver als vechter was medewerker aan dit evenement en steunde tevens team Marian2017.

Emiel


Maandag 17 april 2017: Paasmaandagjogging Erps-Kwerps

In de voormiddag nog regen en donkere wolken maar naargelang het startuur naderde kwam de zon erdoor met aangename looptemperaturen. Een wedstrijd die in aanmerking komt voor het clubcriterium. Wim en Neil hebben alles uit de kast gehaald om voor mij toe te komen. Heel nipt is dat gelukt. Rik kwam in de tweede ronde als een hinde naast mij lopen maar voelde meteen aan dat hij sneller kon. De man die hard kan lopen zonder te trainen. Straf!
Laura, Andy, Nancy, Hilda, Geert, Stijn, Lieve en Sandra liepen de 6 km. Rik, Emiel, Wim, Neil, Hedwig, Jo, en Eric de 12 km. Achteraf nog samen aan een lange tafel. Volgende zondag trekken we naar Antwerpen voor de marathon of de 10 miles.

Emiel


Vrijdag 14 april 2017: Gijmeljogging Langdorp

De eerste loop die deel uitmaakt van het Aarschots loopcriterium. Heel wat leden van de club zakte af naar de plaatselijke voetbalterreinen. 2 afstanden 5 of 10 km. de 5 km liep Laura in 29:13, Hilda 32:44 Andy 32:50 en Sandra in 36:58 Wim vooraan gestart liep de 10 km in 45:00 kort daarop Emiel met gemiste start in 46:44 Geert 52:04 en Maria in 58:09. De volledige uitslag vind je hier.

Emiel


Vrijdag 7 april 2017: Appelbloesemjogging

De 31ste editie al van deze jogging in Gelrode, het strooien dorp. Volgens de organisatoren waarschijnlijk dé mooiste natuurjogging. 4, 7 of 13 km over berg en dal over één grote ronde, temidden fruitbloesems en natuurgebieden. Er is geen rangschikking, de jogging gaat puur om genieten.

Valérie


Zaterdag 1 april 2017: Jogging de Beauvechain

Met Jo en Eric 12km op lange kassei- en veldwegen in de koude striemende regen...

EmielZondag 26 maart 2017: Natuurloop (Lier)

Na een goede opwarming gisteren in Reet waren we deze morgen in een zonnig weertje terug present in Lier met Eric, Bruno en ikzelf. We hebben onder ons 3 de Aflossingsmarathon gelopen met een resultaat van 3,35.25h en een gemiddelde van 5,07 min/km. Zo werden we 21ste van de 36 deelnemende ploegen. Volgend jaar zijn we weer van de partij.

Jo


Zaterdag 25 maart 2017: Lentejogging KWB (Reet)

Lieve Verreth op het podium met een 3de plaats op de 6 km bij de vrouwen! Alle uitslagen vind je via deze link.

Valerie


Zondag 12 maart 2017: Flitsrun (Averbode)

Onder een stralende ochtendzon stonden heel wat leden aan de start van deze run. Het was dan ook de eerste wedstrijd van dit jaar in ons clubcriterium.

Emiel


Zaterdag 11 maart 2017: Jogging du Ronvau (Chaumont-Gistoux)

Met Stijn de zeer zware jogging in Chaumont-Gistoux gelopen. Jawel in het truitje van kapsalon Luc. Hij is dan ook één van onze grote sponsors van onze lentejogging.

Emiel


Zaterdag 25 februari 2017: Jogging de Lillois

Opnieuw een recordopkomst in Lillois. Koude wind, niks vlak en veel kasseien. Samen met Stijn en de vele vrienden van andere clubs gingen we er voor.
Ook van deze loop is een reportage terug te vinden op TVcom. De uitslagen vind je hier.

Emiel


Zaterdag 18 februari 2017: Jogging La Hulpe

Mooie omloop door het park van Solvay, het kasteel van la Hulpe en het Zoniënwoud en de zon was van de partij. Emiel en Stijn liepen voor de club.
Een kleine reportage vind je terug op TVcom. De uitslagen vind je hier.

Emiel


Zondag 5 februari 2017: Winterjogging Hofstade

Eerste wedstrijd in deel 2 van ons loopcriterium. De uitslagen zijn te vinden via http://www.heidejoggers.be/Joggingblosoinfo.htm

Valérie
Zaterdag 21 januari 2017: Natuurloop Lier

Zaterdagmiddag, onder een flauw winterzonnetje maar wel in barre koude hebben Stijn en ik de 21km en mijn loopmaat Bruno de 10km Natuurloop in Lier gelopen. Alle plassen onderweg dichtgevroren en de beemden besneeuwd, maar een toch goed beloopbaar pad. Met dank aan onze supporters Inge, Carine, Karen, Marie-Jeanne en Eric.

Jo


Zondag 15 januari 2017: Dirk Martens Corrida Aalst

Laatste wedstrijd van ons winterloopcriterium.
Amper 2 graden en veel regen hebben ons niet tegengehouden om in Aalst te gaan lopen. Rondjes van 3 km op veel kinderkoppen maar tof om in een late kerstsfeerverlichting te lopen. Neil heeft wel een speciale singlet aangetrokken, mooi!
Uitslag op http://maspoe.be/dendercriterium.html

Emiel