Nieuws

Gezellige babbel met drank en hapje 17 maart

Waar: cafetaria sporthal Bart Swings Wanneer: donderdag 17 maart vanaf 18u30 Waarom: om na deze coronaperiode eens gezellig samen te zijn  

Start to … Leren lopen vanaf 19 april

Voor jong en oud; beginnende of ervaren loper; recreatief loper of loper die een uitdaging zoekt, korte afstandsloper of marathonloper. Maar vooral .. een club waar je plezier hebt in het lopen! Voor wie Vanaf 12+, beginnende joggers Kostprijs 30 euro voor de hele reeks. Wanneer Dinsdagen en donderdagen vanaf 19 april tot en met 9 juni van 20:00 tot 21:00. Startplaats: Sporthal Ivo Van Damme, Overstraat 21, Veltem-Beisem Draag degelijke loopschoenen en vlotte loopkleding! Verzekering inbegrepen. Inschrijven Via mail naar jcveltem@gmail.com met vermelding van je naam, adres en geboortedatum (verzekering). Betalen kan op het rekeningnummer BE24 0012 0810 0038 met vermelding van je naam en “S2R 2022”.  

Lentejogging 2022

De Lentejogging is een unieke beleving en geen wedstrijd.  Daarom wordt er geen tijdsopname voorzien, zodat je volop kan genieten van al het moois onderweg.  Het event valt of staat met het respecteren van de huidige maatregelen. Vrije start tussen 13u00 en 16u30. (er is geen startschot). De tijdslimiet bedraagt 4u00. De finish sluit om 17u00. Daarna kan je wel op eigen risico het parcours vervolgen, maar moet je zich strikt aan de verkeersregels houden. Afhalen borstnummer aan de inschrijvingszone vanaf 12u30. Borstnummers worden niet thuis toegestuurd. Uitzonderlijk geen kleedkamers, douches en bewaarplaats sporttassen. Wel toiletten aan de start/finish. Start & finish bevinden zich aan De Warot sportcentrum te Winksele. Geen bevoorrading onderweg, enkel aan de finish (water). Wegwerpbekers zijn niet voorzien. Er zijn herbruikbare bekers te koop (€6,00) aan de inschrijvingszone. Geen podiumceremonie. Maak verstandige keuzes over de afstand die je wil afleggen en het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Houd je te allen tijde aan de geldende maatregelen opgelegd door de overheid. Veel succes, geniet ervan en tot dan! Organisatie “Lentejogging Veltem” – joggingclub Veltem-Beisem.   30e Lentejogging en 40e Halve Marathon (jcveltem.be)

Nieuwjaarswensen !!!

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Wij hebben er al heel veel zin in! Wij wensen jou een vrolijk eind en een goed begin. Natuurlijk ook een gezond Nieuwjaar en alles naar je zin!

Verwelkomingsdrink “Het Rozenhof” 23 november

Beste leden, Op dinsdag 23 november zou onze verwelkomingsdrink voor het seizoen 2021-2022 doorgaan in “Het Rozenhof” maar omwille van de huidige coronasituatie is dit evenement afgelast. De avondloop van dinsdag gaat wel gewoon door. Sportieve groeten, Het bestuur

Samen naar De 11.11.11. jogging te Vossem

De 11.11.11. jogging te Vossem gaat weer door dit jaar! Het gezamenlijk startschot wordt gegeven op 11/11/21 om 14u op het dorpsplein te Vossem. Opgelet: COVID SAFE TICKET is VEREIST voor alle lopers en supporters die deelnemen aan het event.

Nieuw Loopseizoen 2021-2022

Vanaf donderdag 2 september start het nieuwe loopseizoen. Allen afspraak aan de Ivo Van Damme zaal om 20 uur. We warmen in groep op in traag tempo. Na een 3-tal kilometer splitsen we de groep op in functie van afstand en snelheid.

Start 2 Run vanaf dinsdag 14/09

We hervatten op 14 september, onder de deskundige leiding van Stefanie, de Start 2 Run reeks van april 2020. Gedurende 8 weken begeleiden we onze sportievelingen zodat ze een 5-tal kilometer kunnen joggen op het einde van de reeks. Iedereen welkom.

Start nieuw seizoen

Op dinsdag 7 september starten we met een nieuw loopseizoen. We hopen natuurlijk dat het er eentje wordt zonder grote hindernissen en noodgedwongen opschortingen. Afspraak, naar goede gewoonte, om 20u. aan de sporthal in Veltem. We bekijken met het bestuur wanneer we een ledenbijeenkomst kunnen organiseren. We houden jullie op de hoogte.

Herstart groepstrainingen op 11/05

Eindelijk! Vanaf dinsdag 11/5 hervatten we de groepstrainingen. We hopen jullie dan ook allemaal terug te zien om 20u aan de sporthal Ivo Van Damme in Veltem. Om het veilig te houden voor iedereen, nemen we daarbij volgende maatregelen in acht: We noteren de aanwezigheden (voor eventuele contactopsporing) Voel je je niet goed, blijf dan thuis Indien je ziek wordt en je was aanwezig op een training, gelieve dit te melden op info@jcveltem.be Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook tijdens het lopen Kom je uit vakantie en ben je in een risicogebied geweest, wacht dan 2 weken vooraleer je de groep vervoegt. Tot dinsdag!