Nieuws

Verwelkomingsdrink “Het Rozenhof” 23 november

Beste leden, Op dinsdag 23 november zou onze verwelkomingsdrink voor het seizoen 2021-2022 doorgaan in “Het Rozenhof” maar omwille van de huidige coronasituatie is dit evenement afgelast. De avondloop van dinsdag gaat wel gewoon door. Sportieve groeten, Het bestuur

Samen naar De 11.11.11. jogging te Vossem

De 11.11.11. jogging te Vossem gaat weer door dit jaar! Het gezamenlijk startschot wordt gegeven op 11/11/21 om 14u op het dorpsplein te Vossem. Opgelet: COVID SAFE TICKET is VEREIST voor alle lopers en supporters die deelnemen aan het event.

Nieuw Loopseizoen 2021-2022

Vanaf donderdag 2 september start het nieuwe loopseizoen. Allen afspraak aan de Ivo Van Damme zaal om 20 uur. We warmen in groep op in traag tempo. Na een 3-tal kilometer splitsen we de groep op in functie van afstand en snelheid.

Start 2 Run vanaf dinsdag 14/09

We hervatten op 14 september, onder de deskundige leiding van Stefanie, de Start 2 Run reeks van april 2020. Gedurende 8 weken begeleiden we onze sportievelingen zodat ze een 5-tal kilometer kunnen joggen op het einde van de reeks. Iedereen welkom.

Start nieuw seizoen

Op dinsdag 7 september starten we met een nieuw loopseizoen. We hopen natuurlijk dat het er eentje wordt zonder grote hindernissen en noodgedwongen opschortingen. Afspraak, naar goede gewoonte, om 20u. aan de sporthal in Veltem. We bekijken met het bestuur wanneer we een ledenbijeenkomst kunnen organiseren. We houden jullie op de hoogte.

Herstart groepstrainingen op 11/05

Eindelijk! Vanaf dinsdag 11/5 hervatten we de groepstrainingen. We hopen jullie dan ook allemaal terug te zien om 20u aan de sporthal Ivo Van Damme in Veltem. Om het veilig te houden voor iedereen, nemen we daarbij volgende maatregelen in acht: We noteren de aanwezigheden (voor eventuele contactopsporing) Voel je je niet goed, blijf dan thuis Indien je ziek wordt en je was aanwezig op een training, gelieve dit te melden op info@jcveltem.be Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook tijdens het lopen Kom je uit vakantie en ben je in een risicogebied geweest, wacht dan 2 weken vooraleer je de groep vervoegt. Tot dinsdag!

Samen naar de SVK Bosloop in Heverlee op 1 mei

Samen naar de bosloop in Oud-Heverlee Je start in een tijdslot met een beperkt aantal joggers. Bij inschrijving dien je een keuze te maken: Tussen 10u30 en 11u00 (max 50 deelnemers) Tussen 11u00 en 12u00 (max 100 deelnemers) Tussen 12u00 en 13u00 (max 100 deelnemers) Tussen 13u00 en 14u00 (max 100 deelnemers) Tussen 14u00 en 14u30 (max 50 deelnemers) Koen, Eric, Jo en Hans zijn reeds ingeschreven http://www.svk-oh.be

Onze nieuwe website staat online

We konden dan geen Lentejogging & halve marathon organiseren – we hebben niet stilgezeten. We hebben van de rust gebruikt gemaakt om een nieuwe website te ontwerpen, die vanaf vandaag online staat. Wij vinden het alvast geslaagd, jullie ook?

Ook in 2021 geen Lentejogging

Helaas, het coronavirus waart nog steeds rond, waardoor we ook dit jaar onze lentejogging en halve marathon niet kunnen organiseren. Wij kijken al uit naar 2022 en hopen dat jullie dan massaal aanwezig zullen zijn op onze loopwedstrijden in Winksele.  

Fijn eindejaar en mooi 2021!

Op het einde van dit jaar ontvangt onze club, dankzij de sponsoractie bij de SPAR in Winksele, een aankoopcheque van 260€. Met een dikke dankuwel aan iedereen die onze club heeft gesteund. Wat onze looptrainingen betreft, blijven we uiteraard afhankelijk van de maatregelen i.v.m. corona. Voorlopig blijft alles opgeschort. Van zodra dit verandert, houden we jullie hier en op onze Facebook-pagina op de hoogte. Hopelijk zien we elkaar gauw weer terug. We wensen jullie alvast een mooi, liefdevol en sportief 2021!